Fietsarrangementen Rijn-Fietsroute - Daarom is het aan de Rijn zo mooi

Middeleeuwse burchten, wijnbouw, bezienswaardige steden en indrukwekkende landschappen vergezellen u op de 322 km lange ijn-fietsroute. De Romeinen wisten de schoonheid en natuurlijke rijkdom van het Rijndal al op waarde te schatten. Fiets over historische paden en geniet overvloedig van land, volk en regionale specialiteiten. Maak gebruik van de gelegenheid om kennis te maken met drie plekken die op de UNESCOwerelderfgoedlijst staan en die de Rijn-fietsroute met elkaar verbindt: de dom in Speyer, het Bovenste Midden Rijndal en de Limes in Rheinbrohl.


Parkhotel Bad Salzig****: Afwisselende rijn-hunsrück-moezel-fietsroute

Maak gebruik van onze PARK VILLA als uitvalsbasis voor uw afwisselende fietstochten. Of u nu ons Werelderfgoed, het Boven-Midden-Rijndal, of de Hunsrück en de Moezel op de fiets wilt verkennen, dit is altijd een ideaal startpunt. Beleef de romantiek op de fiets: Velo-romantiek! Combineer de fietstocht met cultuur en bezoek enkele hooggelegen burchten of picknick langs de oever van de Rijn en de Moezel.
Verheug u op: 2 overnachtingen incl. ontbijtbuffet, 2 x 3-gangen-verwenmenu/buffet, 1 gevulde fietstas incl. lunchpakket, drankjes, pleisters en Werelderfgoedatlas·vrij toegang tot ons wellness-RIJK DER ZINNEN: Er zijn voor u uitstekend toegeruste huurfietsen en kaarten beschikbaar.
Prijs p. p. in een 2-PK (LO): 209,00 Euro
Boekingscode: RFWNL19
extra nacht incl.
4-gangenmenu-HP: 115,00 Euro p. p.

Aanvraag & boeking


Park Hotel***: Fietsen en genieten

Verken sportief en actief of gewoon gemoedelijk en op uw gemak het romantische Rijndal. U kiest uw fietsdagtochten afhankelijk van uw conditie. Wij verstrekken u graag kaartmateriaal en tips! Af te sluiten fietsenstalling aanwezig.
Verheug u op: 4 overnachtingen met vitaalontbijt, 1 candlelight dinner (4-gangenmenu), 1 grote kop koffie incl. een versewafel met warme kersen en slagroom, 1 x 4 uur thermaalbad met sauna.
Prijs p. p. o.b.v. 2-PK: 199,50 Euro
Boekingscode: RFWNL18
extra nacht p.p. incl. ontbijt: 38,50 Euro

Aanvraag & boeking


Haus Oberwinter***s: Verblijf met uitzicht op de midden-rijn

Gelegen op een verhoging, direct aan de Rijn tussen het Zevengebergte en het Ahrdal met een uniek uitzicht van Unkel tot Bad Hönningen. Fiets over de Rijn- en Ahrfietsroute en bezoek de bruggen van Remagen, Königswinter met de Drakenrots, Linz, Bad Neuenahr-Ahrweiler, het Ahrdal of de voormalige regeringsbunker.
Verheug u op: Fietsers-vitaal-ontbijt, zwembad, sauna, overdekte fietsenstalling, mogelijkheid tot fietsreparaties (fietspomp en gereedschap)
Prijs p.p. o.b.v. een 2-PK: 42,00 Euro
Boekingscode: RFWNL20

Aanvraag & boeking


Pinger Hotels und Apartments***: 3/5/8-daagse standplaatsreis langs de rijn en de ahr

Verken de Romantische Rijn tussen Bonn en Koblenz, Ahr (van de rode wijn) en de Vulkaaneifel met de fiets. U fietst grotendeels over vlakke fietspaden. Het tempo en de moeilijkheidsgraad bepaalt u zelf. Wij hebben voor u verschillende tochten met een lengte van 25 tot 65 km samengesteld. U kunt ook een fiets in het hotel huren (tegen betaling).
Verheug u op: 2 (of 4 of 7) overnachtingen met ontbijt, welkomstdrankje, 1 culinair 3-gangenmenu incl. 2 glazen wijn, handboek voor de tochten, fietskaart, 1 pet of drinkfle
Prijs p. p. in een 2-PK (LO): 109,00 Euro, Boekingscode: RFWNL21
bzw. 179,00 Euro, Boekingscode: RFWNL22 (4 nachten)
bzw. 279,00 Euro, Boekingscode: RFWNL23 (7 nachten)

Aanvraag & boeking


Diehl`s Hotel****: Ontspanning aan de samenloop van rijn en moezel

Het gemoedelijke ****-hotel ligt direct aan de oever van de Rijn en de Rijn-fietsroute onderaan de vesting Ehrenbreitstein en vis-à-vis met de oude stad van Koblenz.
Verheug u op: 1 overnachting in een comfortabele kamer, deelname aan het royale ontbijtbuffet, gebruik van het binnenbad en de sauna en dat alles met uitzicht op de Rijn.
Prijs p. p. in een 2-PK (LO): 64,50 Euro
Boekingscode: RFWNL24

Aanvraag & boeking


Campingplatz Loreleystadt St. Goarshausen**: Fietsen en ontspannen

Een fietstocht in het schilderachtige Midden-Rijndal-Beleef sagen en sprookjes op de Rijnfietsroute langs kastelen en burchten, wijnbergen en de Loreley. Laat s’ avonds bij een glas wijn, genietend van de zonsondergang, de dag de revue passeren. Reparatieservice (7 dagen/week), station: 300 m, aanlegsteiger rondvaarten: 800 m (het is mogelijk om de fiets mee te nemen).
Verheug u op: Welkomstdrankje, overnachting incl. ontbijt.
Prijs per nacht: 1 person, 1 tent: 19,90 Euro,
2 personen, 1-2 tenten: 37,70 Euro
Boekingscode: RFWNL25

Aanvraag & boeking


UW MENING
Breng uw stem uit...
Nog niet gewaardeerd. Geef als eerste een waardering!
Klik op de waarderingsbalk om dit onderdeel te waarderen.
 • Twitter
 • Facebook
 • studiVZ
 • MySpace
 • deli.cio.us
 • Digg
 • Folkd
 • Google Bookmarks
 • Linkarena
 • Mister Wong
 • Newsvine
 • reddit
 • StumbleUpon
 • Windows Live
 • Yahoo! Bookmarks
 • Yigg

COMMENTAREN
Geen reacties

commentarierën

Voeg reactie toe

* - verplicht veld

*
CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan
Als U het woord niet kunt lezen, klik hier.
*
*